Nyt alkaa äipällä ja iskällä helpottaa paha mieli eilisestä kun Arska siirtyi pupujen taivaaseen, toki ollaan kaikki vielä surullisia :(
Niin ja meille tuli tai siis jäi uusi perheenjäsen, hermeliinikani Rosso (iskä sanoo sitä blondiks ku se on valkonen). Rosson piti tulla meille vaan kesälaitumelle mutta nyt se jääkin meille asumaan, toki se päätettiin jo ennen Arskan karkumatkaa.
Äiti lupasi laittaa Rossosta kuvia kuhan siitä saadaan napattua muutama, on sen verran vilkasta sorttia ettei kamera kerkiä mukaan.
Muuten kaikki on sujunut hyvin, kovasti harjoittelen kävelemistä, en vaan ymmärrä miksi kaikki nauraa kun meen traktorin tai taaperokärryn kanssa, sanovat että se on huvittavan näköistä, enhän minäkään naura muille kun ne kävelee, mitä huvittavaa siinä on? En aina ymmärrä noita aikuisia.

Neuvolassa käytiin 12pvä (tiistai) ja mitoiksi saatiin 9305g ja 70,8cm (edelliset mitat tais olla 9125g ja 69cm). Tekstiäkin tuli vihkoon "vilkas, virkeä, iloinen poika, konttaa,kävelee. Pinsettiote ok, kasvu ok, iho siisti. Sydä/keuhkot ok. Vatsa ok, kivekset +/+ (molemmat löytyy) nielu/korvat ok. Ei karsastusta. Terve mies".
 
tässä taas muutama kuva minusta
1823305.jpg
Oltiin viikingsaaressa viimekuussa ja pääsin siellä keinumaan, oli hauskaa :) ja sitten pääsin vielä järveen uimaan ja se oli vielä hauskempaa.
1823312.jpg
1823318.jpg
Halusin mennä tarkemmin kattoon mitä leluja minulla on joten menin itsekkin sinne lelulaatikkoon :)